Bijzondere fototentoonstelling in het stadhuis

Op 26 mei 2014 opende raadslid Coen van Dalen namens de gemeente Vlissingen de fototentoonstelling 'Kleine dingen, toch zo bijzonder'. De tentoonstelling is het eindresultaat van een project van de Denktank Cliënten Emergis. 
De tentoonstelling in de centrale hal van het stadhuis loopt tot 28 juni 2014. De foto's zijn op werkdagen tussen 8.30-17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur te bezichtigen.

Dagelijkse leefsituatie

De tentoonstelling is het eindresultaat van een project van de Denktank Cliënten Emergis. De tentoonstelling bestaat uit circa 25 foto’s. Cliënten van de beschermende woonvorm in Vlissingen fotografeerden uiteenlopende onderwerpen uit de dagelijkse leefsituatie, die belangrijk zijn in hun leven. Hiermee treden de bewoners met hun leefwereld naar buiten. 
Foto’s maken draagt bij aan het herstelproces bij psychische problemen hebt. Ze geven de kijk op het eigen leven weer en zijn herkenbaar voor de toeschouwer.  

Het project en de tentoonstelling kwamen tot stand dankzij medewerking van FotoVerschoore Vlissingen en Emergis, centrum voor geestelijke gezondheid.

« Terug

Reacties op 'Bijzondere fototentoonstelling in het stadhuis'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 06:45
De Breitling Replica Horloges Jet Team keerde terug naar zijn basis in Dijon, Frankrijk, na een reis in vijf Namaak Horloges nieuwe landen. In totaal zeven vliegtuigen uitgevoerd meer dan 225 vluchten in achttien dagen, observeren Rolex Replica van alle geplande vluchten. Demonstraties nemen plaats langs de kusten of, zoals in Beiroet en Amman, in de nabijheid van de luchthaven tijdelijk gesloten, de omgeving, de daken van de gebouwen en balkons zijn altijd gevuld met publiek gepassioneerd over de show.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.